• Aanmelden online studiekeuze-event

    Meld je aan voor onze online studiekeuze-events!

Laat ons weten dat jij erbij bent!

Geef je op voor het online studiekeuze-event in december!
Donderdag 10 december of  vrijdag 11 december.

Je kunt je hier aanmelden
Na aanmelding krijg je een bevestiging in je mailbox. In de week van het studiekeuze-event krijg je nog een mail met daarin de tijden van de rondes waarin jij bent ingedeeld en uitgebreide uitleg. 

Online Studiekeuze-events

Onze studiekeuze-events organiseren we in verband met corona online. We hopen dat je later in dit schooljaar nog bij ons op school langs kan komen. We willen je alvast graag helpen en dat gaan we online zo goed mogelijk doen. Een vakdocent van de opleiding van je interesse vertelt je alles over het beroep en de opleiding. Uiteraard is er de mogelijkheid tot het stellen van vragen. Ook je ouders/verzorgers kunnen meekijken en luisteren. 

Data en opgeven

We organiseren in november, december en januari studiekeuze-events. De events van november en december worden in ieder geval online georganiseerd.
De online studiekeuze-events van november zijn inmiddels geweest. Heb je die gemist? Opgeven voor december kan vanaf nu. Bij aanmelding kun je kiezen uit je deelname op donderdag 10 december of vrijdag 11 december. We geven de presentaties aan het begin van de avond. Je kunt bij twee opleidingen/sectoren kijken van je interesse. Zie voor de keuzemogelijkheden het aanmeldingsformulier. 

We hanteren de volgende tijden: 

  • Ronde 1: 18.30 tot 19.15 uur
  • Ronde 2: 19.25 tot 20.10 uur 

Voor januari bekijken we de mogelijkheden fysiek of online opnieuw.
Aanmelden voor het event in januari 2021 is later mogelijk. De volgende data staan voor januari in onze agenda: 

woensdag 27, donderdag 28 en vrijdag 29 januari 2021

Aanmelden is noodzakelijk

Aanmelden voor een studiekeuze-event is noodzakelijk. Op die manier kunnen wij online contact met je zoeken. Je krijgt via de mail een duidelijke instructie hoe de voorlichting te volgen is.