Persoonlijk studieadvies

Ga jij volgend jaar naar het mbo? Weet je al welke opleiding? Of twijfel je nog? Dit is je kans. Donderdag 11 maart kan je al je vragen en twijfels bespreken met een docent van de opleiding van jouw interesse. 
Geef je op voor een persoonlijk gesprek. Deze gesprekken plannen we zoveel mogelijk in de avonduren vanaf 18.30 uur.

Hoe werkt het?

Jij bedenkt in welke opleidingen je interesse hebt. Je meld je aan voor donderdag 11 maart, ons studiekeuze-event. Je kan je opgeven voor één opleiding, maar dit mogen er natuurlijk ook twee of drie zijn.

Per opleiding krijg je 20 minuten de tijd om via Teams in gesprek te gaan met een docent van de opleiding. Jij kan je vragen stellen. Je kunt je twijfels bespreken. Maar ook als je nog wat informatie wilt over dat ene onderwerp kan je hierom vragen.

Voorbereiding persoonlijk gesprek

Wij willen graag dat jij een goede studie- en schoolkeuze kan maken. Daar helpen wij je graag en zo goed mogelijk bij. Als je je opgeeft voor donderdag 11 maart, is het ook slim om je zelf goed voor te bereiden.

Tips ter voorbereiding:

  • Bekijk de online open dag van woensdag 27 januari. De online open dag vertelt je al veel over wie wij als school zijn. Ook krijg je al veel te horen over de richting die jij interessant vindt.
  • ​Bedenk van tevoren wat je nog wilt weten of wat je twijfels zijn. Zet dit op papier. Zo ga je goed voorbereid het gesprek in. 
  • ​Wil je nog meer informatie? Bekijk onze online opleidingsgids.

Aanmelden Persoonlijk Studieadvies

Na aanmelding ontvang je een bevestiging in je mailbox. In de week van 11 maart krijg je en uitnodiging voor de afspraak zelf. Dan weet je hoe laat je deze avond aan de beurt bent.

Wij gaan zorgvuldig met je gegevens om. Wij gebruiken je gegevens voor het maken van deze afspraak en om je te informeren over onze voorlichtingsactiviteiten.