• Meelopen kan op een andere manier!!

Meelopen in schooljaar 2020/2021

Het is momenteel niet mogelijk een dag mee te lopen op het mbo. Dit vinden wij erg jammer. De corona-maatregelen maken dit onmogelijk.

Buddy meelooples

Een les mee beleven is een goede manier om even de sfeer in school te proeven. Jammer genoeg kan dat nu niet door een les op school bij te wonen. Maar daar hebben wij wat op gevonden!
Als je je opgeeft voor onze buddy meelooples kun je even meelopen met één van onze studenten en een online les meebeleven. Dat duurt ongeveer een half uur. Je kunt gewoon meekijken maar de student waar je aan gekoppeld wordt kan ook je vragen beantwoorden.

Hoe gaat dit in zijn werk?

1.      Je geeft je via onderstaand formulier op voor de buddy meeloopdag van jouw keuze.
2.      We hebben even tijd nodig om een goede les voor je in te plannen maar je hoort binnen twee weken wanneer je buddy er klaar voor is.
3.      Je ontvangt een uitnodiging om deel te nemen. Deelnemen gaat via teams.
4.      Je kunt actief deelnemen maar kijk je liever de kat uit de boom dan is dat ook goed en kun je in elk geval even zien hoe de les er uit ziet.
5.      Deze activiteit is alleen voor toekomstige studenten en niet voor hun ouders.

Meld je aan voor een buddy meelooples

We gebruiken jouw gegevens voor het regelen van deze buddy meelooples en in contact met jou te komen. 

Rondleiding en/of gesprek

Wil jij de school van binnen bekijken? Op afspraak is een rondleiding (coronaproof) nu mogelijk. Wanneer je nog twijfels of vragen hebt, kan je die meteen bespreken.