• 16 juni

    Last Minute Studiekeuze-event

Datum

16 juni

Tijd

17:00 - 19:00

Locatie

ROC Menso Alting Groningen

Last Minute Studiekeuze-event

Twijfel je nog over je studiekeuze?
Kom donderdag 16 juni 2022 tussen 17.00 tot 19.00 uur naar het Last Minute Studiekeuze-event op het ROC Menso Alting. We gaan graag met je in gesprek zodat jij de opleiding kiest die bij jou past!

De deadline voor het aanmelden bij een mbo-opleiding was 1 mei 2022. Toch kan het best voorkomen dat je om wat voor reden dan ook nog geen studiekeuze hebt kunnen maken:

  • Je wilt switchen van havo naar mbo
  • Je bent uitgeloot voor de opleiding van je eerste keuze
  • Je twijfelt of hebt nog vragen

Geen zorgen, je kunt je alsnog aanmelden voor een opleiding. Wij gaan je helpen de juiste studiekeuze te maken!

Last Minute Studiekeuze-event 16 juni 2022

Kom donderdag 16 juni 2022 tussen 17.00 tot 19.00 uur bij ons op school voor het Last Minute Studiekeuze-event. Je krijgt info over de opleiding van jouw interessen en onze docenten staan voor je klaar om in gesprek te gaan en antwoord te geven op jouw vragen. 

Zit je in het derde jaar van je vmbo-opleiding? Kom alvast wat rondneuzen op het mbo. Wij vinden het heel goed als je al op zoek gaat naar een vervolgstudie. Zo zie je welke opleidingen er bij ons op school allemaal zijn.

Goed om te weten voordat je het event bezoekt

  • Neem gerust je ouder(s)/verzorger(s) mee, samen zie je meer dan alleen. 
  • In en rond de stad Groningen zijn er verschillende wegwerkzaamheden en wegafsluitingen, dit zorgt voor verkeershinder. Het zijn dat je langer onderweg bent met de auto of het openbaar vervoer. Houd hier rekening mee en bekijk van te voren hoe laat je van huis moet vertrekken om op tijd bij onze school te zijn. Bekijk de actuele verkeersinformatie op groningenbereikbaar.nl.

Laat ons weten dat je komt

Ben jij van plan langs te komen donderdag 16 juni? Laat het ons dan weten. Zo weten wij op wie we kunnen rekenen. Meld je via onderstaand formulier aan.

Wil je op het laatste moment toch komen en heb je je niet aangemeld? Uiteraard ben je dan ook welkom! 

Heb je vragen?
Bel, app of mail gerust!

Bellen: (050) 524 45 80
Whatsapp: (06) 51 72 07 61
E-mail: groningen@rocmensoalting.nl

Aanmelden studiekeuze-event