• BPV Business College

Regelen van een stage

Je zoekt zelf een stage via: www.stagemarkt.nl. Hier kun je stagebedrijven vinden die erkend zijn voor jouw opleiding. Kijk dus goed of het bedrijf ook erkend is voor jouw opleiding. Als je hulp nodig hebt bij het vinden van je stage, kun je contact opnemen met je BPV-coördinator (Albertine Bastiaan).

Vervolgens neem je zelf contact op met de instelling om te vragen of ze een stageplaats voor je hebben. Zorg dat je tijdens dit gesprek de juiste gegevens bij de hand hebt (periode, urenaantal e.d.).

Beroepspraktijkvormingsovereenkomst (BPVO)

Als je een stageplek hebt gevonden vul je op de website het aanvraagformulier BPVO in, die vind je onderaan deze pagina. Nadat je het formulier (volledig) hebt ingevuld ontvang je binnen vijf werkdagen je praktijkovereenkomst (BPVO) in je schoolmail. De BPVO moet voor de start van je stage getekend zijn door jou en je stagebegeleider.

Je mailt de ondertekende BPVO via een pdf (scan) naar bpv@rocmensoalting.nl. Dit doe je uiterlijk twee weken voor de start van je stage.
Je mag pas starten met je stage wanneer je je BPVO op tijd getekend ingeleverd hebt. 

Als je vragen hebt over de praktijkovereenkomst kun je contact opnemen met de BPV-coördinator. 

Tijdens en na je stage

Informatie over de inhoud van de BPV vind je in de BPV-boeken van jouw opleiding in OnStage.
Aan het einde van je stage vul je de urenregistratie in. Deze moet je samen met je eindbeoordeling inleveren bij je stagedocent.

Contactgegevens

BPV-coördinator
Albertine Bastiaan
a.bastiaan@rocmensoalting.nl

Aanvraagformulier BPVO