• BPV Business College

Regelen van een stage

Je zoekt zelf een stage via: www.stagemarkt.nl. Hier kun je stagebedrijven vinden die erkend zijn voor jouw opleiding. Kijk dus goed of het bedrijf ook erkend is voor jouw opleiding. Als je hulp nodig hebt bij het vinden van je stage, kun je contact opnemen met je BPV-coördinator (Albertine Bastiaan).

Vervolgens neem je zelf contact op met de instelling om te vragen of ze een stageplaats voor je hebben. Zorg dat je tijdens dit gesprek de juiste gegevens bij de hand hebt (periode, urenaantal e.d.).

Praktijkovereenkomst

Als je een stageplek hebt gevonden vul je op de website het aanvraagformulier POK in, die vind je onderaan deze pagina. Nadat je het formulier (volledig) hebt ingevuld ontvang je binnen vijf werkdagen je praktijkovereenkomst (POK) in je schoolmail. De POK moet voor de start van je stage getekend zijn door jou en je stagebegeleider. Vervolgens maak je twee kopieën (een voor het stagebedrijf en een voor jezelf) en lever je het origineel twee weken voor de start van je stage in bij de administratie. Je mag ook een scan van de getekende POK mailen naar bpv@rocmensoalting.nl. Je mag pas starten met je stage wanneer je je POK op tijd getekend ingeleverd hebt. 

Als je vragen hebt over de praktijkovereenkomst, mag je contact opnemen met de BPV coördinator. 

Tijdens en na je stage

Informatie over de inhoud van de BPV vind je in de BPV-boeken van jouw opleiding (vraag hiernaar bij mw. Albertine Bastiaan).

Aan het einde van je stage vul je de urenregistratie in. Deze moet je samen met je eindbeoordeling bij de administratie inleveren.

Contactgegevens

BPV-coördinator
Albertine Bastiaan - Krikke
a.bastiaan@rocmensoalting.nl
050-5244587
Kamer 0.15b

Aanvraagformulier POK