NIEUW! Business College op het ROC Menso Alting

De sector Economie start het Business College met een breed basisjaar. Vanaf volgend schooljaar krijgt de sector Economie een nieuw naam: Business College - brede opleiding voor zakelijke dienstverlening en retail. Eerstejaars studenten van alle acht opleidingen binnen de sector Economie volgen een gezamenlijk breed basisjaar. In dat jaar leer je wat er allemaal gebeurt binnen bedrijven en organisaties;

  • de verschillende werkzaamheden en beroepen
  • het belang van samenwerking en communicatie
  • hoe help je een klant

Als student meld je je aan voor één van de opleidingen binnen het Business College. Door het brede karakter van het basisjaar kun je aan het einde van het eerste leerjaar nog switchen van opleiding zonder studievertraging op te lopen.

Intensief contact met bedrijven en organisaties zorgt ervoor dat we als school steeds weten welke vaardigheden belangrijk zijn in de praktijk. Wij brengen je als student deze vaardigheden bij zodat je met je diploma op zak direct van waarde bent voor een organisatie.

Bezoek ons Hallo MBO Studiekeuze-event om meer te weten te komen over alle opleidingen binnen ROC Menso Alting – Business College!