• Hallo MBO

    24 september om 10:00 uur

Campagne Hallo mbo van start

De vijf noordelijke mbo-scholen Noorderpoort, Alfa-College, AOC Terra, Drenthe College en ROC Menso Alting luiden het nieuwe voorlichtingsjaar in met de campagne Hallo mbo.

Informatiemarkt 1 november

Op donderdag 1 november is er een informatiemarkt bij ons op school. Docenten en studenten staan je graag te woord en geven je meer informatie over onze school en over de opleidingen.  Kom gerust langs om de mogelijkheden te bekijken, ook als je nog in het 3e jaar van het VMBO of op de HAVO of het VWO zit. De informatiemarkt is van 17.00 - 20.00 uur. Geef je hier alvast op!

Welke opleiding past bij jou?

Er zijn ontzettend veel opleidingen in het mbo, wat het moeilijk maakt om te kiezen. Om jou te helpen bij het kiezen van een vervolgopleiding delen wij, als noordelijke mbo's, op alle vmbo-scholen in stad en provincie tasjes met informatie uit.

Welke opleidingen kan ik allemaal volgen?

Met veel plezier vertellen we alle vmbo-4 leerlingen over het studiekeuzeproces. We vertellen over de hoeveelheid opleidingen en hoe deze te volgen zijn binnen het mbo. Alle leerlingen krijgen een toolkit. Dit is een tasje met daarin alle informatie nog eens op een rijtje. 

Aanmelden informatieavond