Vaccinatietraject hepatitus B hervatten

In het schooljaar 2019/2020 zijn we gestart met het vaccinatietraject hepatitus B voor de opleidingen Facilitair Medewerker, Helpende zorg en welzijn, Persoonlijk Begeleider maatschappelijke zorg, Maatschappelijk Verzorgende-IG, MBO Verpleegkunde. In verband met de coronamaatregelen is de 3e vaccinatie en de bloedafname niet doorgegaan. Maar we gaan het programma nu weer oppakken en afmaken. 

Vaccinatieprogramma start weer

Zoals voor de zomervakantie aangeven is aanstaande maandag 7 september de inhaalsessie voor de groep die vorig jaar is gestart met de vaccinaties. Het is erg belangrijk dat je er bent!

Locatie: gymgebouw van Vondelpad 1, aanwijzigingen zie je op het terrein.

Verder is het volgende belangrijk:

  • In verband met corona is het de bedoeling dat je in het aangegeven tijdvak komt.
  • Uitstellen kan niet omdat het hele traject binnen een bepaald tijdsbestek moet gebeuren en na september is de rek er uit.
  • Wanneer je niet kunt komen zul je aan een nieuw booster traject moeten beginnen en dat is niet wenselijk.
  • De uitnodiging krijg je zoals gewoonlijk via sms/app van Prevent Caree hoeft geen papieren uitnodiging of QR code mee te nemen. 
  • Het is misschien wel even lastig plannen voor jullie omdat stage ook weer begonnen is maar we zijn hierin afhankelijk van de mogelijkheden van Prevent Care en het is voor stage ook belangrijk dat het wordt afgerond.

Houd ook 5 oktober in je agenda vrij: krijg je op 7 september de laatste vaccinatie dan betekent dat dat je nog één keer moet komen voor de bloedafname.

Veel gestelde vragen