• Over Menso Alting Groningen

Onze identiteit

Bij ons leer je je beroep vanuit een christelijke levensvisie. Wij zijn ervan overtuigd dat je met een doel gemaakt bent: God wil dat jij je plaats inneemt in deze wereld. En dat je van waarde bent voor de mensen om je heen. Onze docenten dagen jou daarom uit het beste uit jezelf te halen. Voor jezelf én voor de ander.

ROC Menso Alting

ROC Menso Alting is een gereformeerd mbo voor christenen. De school heeft een vestiging in Groningen en in Zwolle. Met zo'n 700 studenten in Groningen en 750 in Zwolle is het Menso Alting het kleinste en natuurlijk ook het gezelligste roc van Nederland.

Beste ROC van Noord-Nederland

We werken hard aan de kwaliteit van ons onderwijs. En dat blijft niet onopgemerkt. De keuzegids MBO 2021 is verschenen en we hebben de tweede plaats behaald. Daarmee zijn we de beste MBO school van Noord-Nederland. De Keuzegids biedt op verschillende gebieden een gedetailleerde kwaliteitsvergelijking van scholen. Er wordt onder meer gekeken naar de scores op het gebied van onderwijs, rendement, studiebegeleiding, faciliteiten en docenten.

Ons geheim? Kleinschalig onderwijs en hart voor de student!

Onze missie en visie